POPULAR DESTINATION

PLAN YOUR PERFECT JOURNEY WITH US

13.703 +
Happy travelers and what’s they are saying?
I found out that traveled with Get Lost Partner such a delightful experience. They're really warmth and open minded person yet fun. Even when the destination from one to another seems so far, it feels like we didn't get bored at all. They had wonderful destinations every place, the greatest view from allover destinations.
Awesome trip for our family, we”ll recommend this tour for my friends.
Anna kate
France
Getlostpartner mantapp, 2x ikut trip bareng getlostpartner pelayananya bagus banget
Addhe Kusnadi (@addhe)
Sumedang
Seru Banget! Dapet pemandu, crewnya baik-baik jago masak lagi, dapet fasilitas fotografernya pula. Paket lengkap deh dan ditawarkan sesuai dengan budget!
Nanda Rizky (@nandarfs)
Surabaya
Trip bareng Getlostpartner nambah pengalaman baru buat gue, seru banget dan sesuai dengan apa yang ditawarkan, 3 kali ikut trip bareng Getlostpartner gapernah nyesel dan ngecewain, pokonya terbaik deh Getlostpartner.
Yoga Maulana (@yogamp)
Bandung
Saya mengikuti trip dengan getlostpartner sangat memuaskan, selain makananya enak-enak fasilitasnya pun sungguh memadai. Destinasi yang dituju pun sungguh menakjubkan. Terutama Pulau Padar yang sangat terkenal itu. Dan yang terpenting crew dan guidenya pun ramah-ramah dan sangat tanggap terhadap kebutuhan Civitas.
Dea P.R (@decilbolang)
Bali
Amazing! Trip yang sangat menyenangkan dan pemandangan-pemandanganya luar biasa, crew nya menyenangkan semua sangat terhibur.
Elia (@eliasariyani)
Jakarta
Wonderful trip! I’m blessed and couldn’t be more grateful, Sumba you stole my heart! So lovely trip
Dindra Nashriyah (@dindranashriyah)
Jakarta
Had a wonderful trip with getlostpartner! Best destination with a humble and fun crew make my Sumba trip more perfect.
Nazla Alifa (@nazlaalifa)
Jakarta
I travel far but honestly i still prefer to travel my own country. So many places to see, so many experiences so many cultures. And Truly Sumba is one of the best in the world. Thank you so much for this amazing trip Getlostpartner! Two times trip with Getlostpartner never get bored and always good trip, bring a good energy, and always share a happiness around the trip. Thanks Getlostpartner.
Putri Anindya (@Puanindya)
Jakarta
Travelling with a bunch of people you don’t know is one thing. Living on boat with them for days is another. Thank god these fun bunch made it so easy! We shared all the thing with no drama at all! Somehow everybody just managed to get ready on time. Thanks for the good times and this amazing trip @getlostpartner
Gabby (@gabby.andries)
Jakarta
Private trip yang sangat berkesan dan ga akan kapok dengan pelayananya, sudah 2 Destinasi saya dan teman-teman memakai Getlostpartner sebagai partner Private trip saya. Next pasti akan pakai @getlostpartner lagi.
David Lumentut (@davidlumentut)
Jakarta
Amazed with Eastern Indonesia’s view. This is my first time in Sumba, and i’m so grateful to be here with @getlostpartner, and thank you for this kind amazing trip.
Hengky (@hengky24)
Jakarta
Bersyukur dengan apa yang dilewati selama trip ke Sumba dan thank you buat @getlostpartner yang udah bikin liburan ini sangat menyenangkan! One of my bucked list checked!
Dhika (@mrfoodjournal)
Jakarta

Twelve happy and satisfied customer here.
Our trip to Labuan Bajo – Komodo (24-27 April) with your service was awesome.
Upon arrival we didn’t expect to get a decent hotel to stay on and the service on boat was great, the guide, the cabin crew, the food – all worth every Rupiahs.
Salute to you! Keep up the good work. I will recommending your service to my network and looking forward to use your service in near future.

Putu Wijaya (@ptkrisna)
Surabaya
Terimakasih ya teman – teman! Trip yang sangat menyenangkan🙂
Katsumata Naohiro
Japan
My first time stepping my feet in the eastern Indonesia, and it started in Sumba Island. To me, this island is unique and pure aside from its magnificent nature. Thanks @getlostpartner for the amazing experience that allowed me to meet great friends, too.
Sadayawan (@sadawayans)
Bali
This trip especially Padar Island was so out of this world it made me feel like i had entered a book like anything i could think up would pop into reality! This trip was so amazing with all of the part such the destination, crew, a new friends. Nice dude
Sam (@captain_potter)
Kauai
Merci @getlostpartner pour cet inoubliable moment!
Jean Phillipe (@capra311)
France
Overall tripnya sangat Ok! 2 kali ikutan trip dan service selalu ok serta tim getlost yang ngebuat trip semakin seru!
Saturdays.Id (@saturdays.id)
Jakarta
Trip yang sungguh memuaskan dan bersahabat bagi keluarga, sayang waktu tak terasa begitu sebentar rasanya ingin memperpanjang waktu trip. Service ok destinasi yang ditawarkan sungguh mempesona, anak-anak dan keluarga pun senang dengan liburan ini, sangat memuaskan.
PT Ciputra Mitra Tunas (BSB CITRALAND)
Semarang
So happy to meet the new friends in a wonderful trip, thank you @getlostpartner!
Robert Cahyadi (@padmaro)
Jakarta
Terimakasih atas semua service yang memuaskan dan trip yang sangat seru! What a fun and memorable trip!
Afif G (@afifgunung)
Jakarta
Sumba Island was really amazing place. And thank you buat @getlostpartner seru parah!
Rifki Antariksa
Jakarta
Trip yang sangat menyenangkan, tim dan crewnya ramah-ramah, dan temen-temen trip yang menyenangkan, worth it!
Amanda Joana (@amandabjoana)
Jakarta
Amazing trip ke Labuan bajo bareng amazing tour getlostpartner, liburan yang sangat memuaskan!
Wanda Nurcahyo (@wandanurcahyo)
Malang